torsdag 3. juni 2010

Første utebad

Edit: Siden jeg hadde problemer med å få publisert dette sent i går, så ble det plutselig i går h un badet ;)

I dag ble utebassenget til Henriette dratt frem fra lagring innerst i et hjørne i uthuset ;) Skittent som få var det etter å ha stått der etter et alt for sent inntak i høst ….. Så Henriette og ho mor gikk løs på det ute på plenen her, med vannslangen, varmt vann i bøtta med såpe i og et gammelt håndkle til redskap ;)

Vi skuret og skrubbet og spylte, og jammen ble det ikke fint som bare det igjen ;) Hadde sikkert vært enklest å kjøpe inn et nytt til 199 kr, men da hadde vi ikke hatt så mye moro sammen ;)

Bassenget ble flyttet dit det skulle stå, slangen trukket dit og Henriette stod slangevakt ;)  Og ja da, sykkelhjelm må til – kan jo falle noe fra himmelen kanskje? Det blåste tross alt ganske kraftig ;)

IMG_2508

Hu mor selv måtte fly ut og inn for å hente varmt vann i bøtte. Sola kunne vi ikke akkurat satse på som eneste oppvarming til iskadt slangevann…. Slangen ble skrudd av til mini sin ergrelse, men hun tenkte vel da at jobben var utført… Litt mer varmt vann måtte til, så mor stakk inn og hentet. Da jeg kom ut var det litt av et syn jeg så…………………………..

IMG_2513 IMG_2511

Joda, her har hun gått oppi bassenget……… Fortsatt ganske kaldt vann, så kjekt med klær på………………………………….

Når vannet ble varmt nok kom klærne av, og da var det deilig å plaske rundt litt selv om vinden gjorde det kaldt i lufta.

IMG_2521 IMG_2514

Ingen kommentarer: