onsdag 23. desember 2009

GOD JUL

Vi på Kennel Flatnews / Bråthe ønsker med dette alle venner, valpekjøpere og familie en

RIKTIG GOD JUL og ET FANTASTISK GODT NYTT ÅR

Shakir med nisseluerundt

Vi skal prøve å la 2010 bli et bedre bloggår enn det det siste halve året har vært. Vi venter jo også spent på valper i romjulen så vi har ingen stille og rolig tid i møte ;) –men desto mer å blogge om :)

Henriette skal endelig få feire skikkelig jul :) I fjor var hun så liten at hun ikke skjønte stort av gavene, men i år kan jeg garantere at hun gjør det! I dag på pakke-bytte-runden fikk hun tak i en i bilen og åpnet den….. “Brrrrrr” hørte jeg fra baksetet; det var en bil ;)

Her kommer litt bilder av lille damen :)

IMG_0839  HUn burde vel eeeeeeeegentlig fått symaskin til jul – hun er nemlig veldigglad i mamma sine :) Bare så synd de er forbudte å leke med :(

 

Men det som ikke er forbudt å leke med er mamma sine sko og støvsugeren ;) Hun har total skodilla og skal ha på seg alle sko her i huset. Hun gikk faktisk med disse høyhelte skoene! Støvsuge er også moro ;)

IMG_0858 IMG_0966

Har hatt bittelitt snø i vinter og, og da koser de to minste i familien seg :

IMG_0883

IMG_0885

 

  IMG_0867

Tegning er veldig (!) stas – det samme er av en eller annen grunn det å ha en bøtte på hodet…. ! Men fargeblyanter kan også brukes til å lage ablegøyer foran kamera med ;) IMG_0873 

 

Ha en FANTASTISK julehøytid alle sammen :)

Hilsen Stein, Mai Britt og Henriette

Hester og hunder

Ingen kommentarer: