mandag 14. mars 2011

Cupcake stativ

cupcakes, eller muffins på godt norsk, er jo så “in” for tiden. Forståelig nok i grunn, for det er jo både godt og morsomt :)

En stund har jeg vurdert å kjøpe et slikt stativ, men etter utallige runder på www.cacas.no har det bestandg endt med å ikke bestille – heldigvis!

En tur forleden dag på Coop Prix Vestby endte nemlig med et slikt i kassen. ;)

muffinsstativFor når det lyser mot deg til 299,- kroner var jeg ikke lenge i tenkeboksen med 3 års bursdag rett rundt hjørnet. Perfekt timing :)

Men så begynner fornuften å slå inn da…… Etter at man har handlet, typisk nok ;)  Var det egentlig så godt kjøp????? Hva kostet den på Cacas? Trengte jeg bråhandle? Sånn sett bort fra selskap snart?

Nå ja, en tur på Coop Obs! Vinterbro gjorde at jeg ante at det ikke var så ille dumt å handle ;) 399,- skulle de ha der. Husket jeg feil? Hadde jeg betalt det også? Nei – Coop Prix tar 299,- :) 

Et raskt søk på www.cacas.no igjen beviste at det var billig dte jeg hadde handlet. Der tar de nemlig 499,-! DET var grunnen til at jeg aldri handlet det, siden behovet ikke var heeeeeelt på plass.  Og en tur på Ski Storsenter / Jernia viste meg en pris på 449,-

Og for ordens skyld: Det gjelder Wilton stativ i alle butikkene, til 23 cupcakes!

Så om du trenger et sådan ett, så løp dere en tur til Coop Prix :)  Helt utrolig spør du meg, at det kan være SÅ stor forskjell rundt omkring – og til og med innad i Coop kjeden skiller dte 100 kr ;)

Kanskje jeg er klar til å søke på stillingen jeg så her som Prisjeger??? *leeeeeeeer*

muffin73Bildene er lånt fra www.cacas.no  

Men nå er det i alle fall i hus – og skal i første omgang  i sving til Henriette sin bursdag, som forøvrig ble HENRYKT over innkjøpet  og så har jeg jo en Cupcake-frelst søster som skal konfirmeres i Mai ;)  Hvilken farge skal du ha denne gangen Rikke?????

4 kommentarer:

Ann-Kristin sa...

Hva har du tenkt til å bruke som icing da? Kan anbefale melkesjokolade ganache, ahlgren biler fluff og walters amndel ganache!! :) NYDELIG! Og mye bedre enn smørkrem

Mappedi sa...

Ja smørkrem blir det ikke ;) Se neste innlegg som kommer snart ;)

Prinsesse Vilikke sa...

Vi var på coop extra for to dager siden. Der hadde de muffinsstativet til 299. Jeg syns det var nok for et sånt stativ, men nå angrer jeg..

Vi skal feire bursdag neste helg. Jeg må nok lage en Rory racerbilkake. Har ikke laget noe sånt før. Skal følge nøye med på kakebakingen din!

Mappedi sa...

Skal blogge litt kaker til uken jeg :) Så veldig spennende blir det nok ikke ;)
Ja det er i grunn nok, men 499 er mer ;) Men i tankene haddejeg også en kommende konfirmasjon til søs, så da er det Ok ;)