lørdag 11. april 2009

God Påske alle sammen

Litt sent kanskje å ønske det nå, men bedre sent enn aldri ;)
Her venter vi på at en sprekkferdig Quickie skal starte fødselen sin. Hun har termin på mandag, men satser på at de kommer i helgen. I morgen hadde passet fint ;) Hun er stoooor, så jeg håper for hennes del at det er mange og at det ikke er store valper.
Ellers kan det meldes om at våren er her... Hestene ruller seg i gjørma så den spruter og man må holde godt på slagstøvlene når man skal ta de inn - man sitter nemlig fast *ler*
Vi var en tur hos et vennepar på Kråkerøy i går, og der nede har de hatt vår i noen uker allerede. gosh så nydelig det er nede ved vannet da altså. De har en perle av en eiendom helt nede ved vannkanten. Man blir jo skrekkslagen når lasteskipene går forbi, det kjennes som at de kommer inn i stua.
Henriette slappet i alle fall av der nede (etter at hun og den 3 mnd gamle Pomerainien hadde lekt fra seg)
På vei hjem ble det mat på Tores Grill, og selvfølgelig måtte Henriette få mat også. Da er det greit med et enkelt pølsebrød ;) Moro å være på tur da, og å få spise i bilen og greier ..... ;) Vi hadde en kjempefin dag og med et nydelig vær kunne vi konstantere: det er snart SOMMER !!!! Ha en fortsatt God Påske alle sammen!!!!!

Ingen kommentarer: