Påskeaften fikk vi besøk av mamma til middag og da måtte vi jo kose oss litt
Til middag ble det kyllingfilet og ovnsstekte grønnsaker med potetskiver og bearnaisesaus til – kjempegodt
Til dessert prøvde jeg noe nytt, nemlig
Bringebær-Marshmallows Mousse!
NAM!!!!! Oppskriften har jeg funnet hos min store inspirasjon hva kakebaking innebærer, Passion 4 baking.
Oppskriften finner du HER og bildet er lånt av www.passionforbaking.com (siden jeg selvfølgelig ikke tok bilde av min )
Jeg pyntet ikke min med bær, men med dumlefluff jeg hadde til overs fra fredagens baking.
Oppskrift på dumlefluff:
3 dl fløte
160 gram dumle
Skjær opp dumlen i små biter. Hell fløten i en kjele og varm opp litt. Ha dumlebitene oppi og rør om til alt er smeltet. MÅ IKKE KOKE!
Når alt er smeltet inn setter du det i kjøleskapet i min 6 timer, jeg pleier å la det stå natten over. Så pisker du det bare opp som vanlig krem
Nydelig på både cupcakes, kaker, på desserter, eller bare som den er
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar